Το τένις είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μεταξύ ενός Τάκη και ενός Χλιμίτζουρα.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το τένις.

Το τένις, όπως κάθε τι το ευγενές και υψηλό, εφευρέθηκε από τους ΕΛ, κατά το ταξίδι από το Σείριο προς εκείνο τον μπλε και πράσινο πλανήτη, το 10,000 π.Χ. (μόλις 4.000 χρόνια πριν τη δημιουργία του σύμπαντος σύμφωνα με τα μεγάλα κεφάλια του διαβόητου Θινκ τανκ των ΕΛ, Aghion Oros), όταν ένας ΕΛ διαστημομούτσος, έχοντας βαρεθεί να τον πελατώνει ο μάγειρας στο τάβλι και στο προ σκέφτηκε μετά από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων καφεΐνης υπό τη μορφή φραπέ ένα παιχνίδι στο οποίο επιτέλους να νίκαγε το πούστη το χοντρό το μάγειρα.

ΕξοπλισμόςΕπεξεργασία

Για να παίξει κάποιος τένις χρειάζεται:

  • Μπάλες. Μεγάλες, τριχωτές μπάλες. Και κίτρινες, το ανέφερα αυτό; …ναι, και κίτρινες.
  • Ρακέτα. Για τον τενίστα η ρακέτα είναι ιερή, σχεδόν όπως για τον Άδωνι Γεωργιάδη το φωτόσπαθό του. Με αυτή σερβίρει, πλασάρει, βγάζει γλυκές σέντρες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί αέρινης κιθάρας όταν τον αθλητή καταλαμβάνει φάνκυ φήλινγκ (βλ. ποντιακό φανκ).
  • Ρουχισμός και αξεσουάρ όπως: ξανθιά περούκα αλά μπανάνιους (βλ. Αστερίξ, Η Διχόνοια) φυσικά με το απαραίτητο χέντμπαντ, περιβραχιόνιο στον καρπό για το σκούπισμα του αίματος (δικό σας) και του φλέματος (του αντιπάλου, καθώς συνήθως ο τελευταίος είναι παλιοχαρακτήρας), κάλτσες πιο λευκές από το θάνατο σηκωμένες σε ύψος τέτοιο ώστε η αναλογία κάλτσας-τρίχας να ισούται με τον τέλειο λόγο (0,707).

Ο αγώνας (με μικρό α)Επεξεργασία

Ο Χατζηνικολάου και ο Παυλόπουλος μπαίνουν στο γήπεδο και ξεκινάνε ζέσταμα. Σερβίρει πρώτος ο Χατζηνικολάου, αλλά πολύ δυνατά και αποκεφαλίζει κατά λάθος τον Παυλόπουλο. Βλέποντας αυτό παθαίνει καρδιακό από την τρομάρα του και πεθαίνει. Ένας ουρακοτάγκος σε περιόδο αναπαραγωγής μπαίνει στο γήπεδο και σοδομίζει τα πτώματα. Στο τέλος τρώμε όλοι παγωτό χωνάκι.

ΑναφορέςΕπεξεργασία

Εκείνο το επεισόδιο που ο Γκούφυ μαθαίνει τένις.