Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Το Τζατζικιστάν ή Γιαουρτοσκορδιστάν είναι κράτος της ανατολικής Ασίας με πρωτεύουσα την Τσιροσαλάτα. Πλούσιο κράτος λόγω της εξαγωγής τζατζικίου ή αλλιώς γιαουρτοσκόρδιον. Οι κάτοικοι είναι μογγολικής καταγωγής και λατρεύουν το τζατζίκι σαν θεό τους.

Λόγω της πολύ καλής οικονομίας τους χτίζουν συνεχώς τζατζικοβίλες που όμως καταρρέουν όταν η χώρα πλήττεται από τις άστατες τζατζικοπλημμύρες! Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να θαυμάσει μοναδικά τζατζικοεκθέματα στα ανυπέρβλητα τζατζικομουσεία και να γευτεί το παραδοσιακό έδεσμα στα τζατζικοφαγεία.

Στο κράτος του Τζατζικιστάν το εγχώριο προϊόν βγαίνει και σε άρωμα! Η μυρωδιά του έχει κατακλύσει τη χώρα και οι πολύ ευαίσθητες μύτες καταρρέουν από την τζατζικίλα!

Η ιστορία του ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν ένας κάγκουρας βρέθηκε σε αυτόν τον άγιο τόπο και έδωσε στους ντόπιους να γευτούν τζατζίκι.

Εχθροί του Τζατζικιστάν: Σκορδαλιά, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Φίλοι του Τζατζικιστάν: Πιτόγυρος, Ελλάδα, Ελένη Βλαχάκη