Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.

ΚθούλουΕπεξεργασία

Ο τιτανοτεράστιος Κθούλου.

Ο Κθούλου είναι ένας υπερτεράστιος, πολυοργασμικός και ακατανίκητος θεός. Κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε, μάλλον ούτε ο ίδιος, αλλά υπάρχει μια πεποίθηση ότι πριν γεννηθεί το σύμπαν ο Κθούλου δημιούργησε τον εαυτό του μόνο με την σκέψη του. Ο Κθούλου όταν γεννήθηκε ήταν 100.000 ετών περίπου. Το μόνο που μπορούσε να κάνει τότε ήταν να δημιουργεί Κινέζους οι οποίοι όμως πέθαιναν μόλις τον έβλεπαν (μπορεί βέβαια να πέθαιναν και από την έλλειψη των πάντων). Σε επτά νανοδευτερόλεπτα ο Κθούλου δημιούργησε τον κόσμο... (συνέχεια μπούρδας)

Τσακ ΝόριςΕπεξεργασία

Ο άγιος Νόρης.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, αλλά φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Λίγους αιώνες αργότερα, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Επίσης κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο το 1402 νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.

Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς. (συνεχίζετε με δική σας ευθύνη)

Ιπτάμενο ΜακαρονοτέραςΕπεξεργασία

Το ΙΜΤ.

Με το που ανακαλύφθηκε αυτό το πολύτιμο εύρημα από τον διάσημο αρχαιολόγο Ινδιάνα Γιάννη (Indiana Jones), οι ΕΛ και τα Βριλ άρχισαν να παλεύουν για να το αποκτήσουν. Βέβαια, οι ΕΛ νίκησαν, αλλά ο Εφιάλτης, γνωστός προδότης, το έδωσε στα Βριλ, τα οποία άρχισαν να το λατρεύουν σαν Θεό και εκεί είναι που το Ι.Μ.Τ. άρχισε να αποκτάει δύναμη. Μετά από μερικές κατακτήσεις στο Αυγανιστάν και με την βοήθεια του Mπομπ του Μάστορα, του Λιακόπυλου και μερικών αγνώστων, το Ι.Μ.Τ. τράβηξε την προσοχή του Κθούλου, ο οποίος το πήρε μαζί του και στην συνέχεια του ανέθεσε να δημιουργήσει τον άνθρωπο. (συνέχεια μπούρδας)

Η Μεγάλη ΜητέραΕπεξεργασία

Η πρώτη λατρευτική απεικόνιση της Μεγάλης Μητέρας από έναν ναό στον τομέα /x/ του Φόρτσαν.

Τη λένε Νικολέτα Οικονομάκη και μένει στον Πειραιά, σε μια πολυκατοικία του Δρυίδη Λαουλάκου. Μερικοί μελετητές τη συνδέουν με την θεά Τιαμάτ ή Τιαμούτ, η οποία είναι η μητέρα των Θεών στο βιβλίο Ενούμα Έλις. Στην πραγματικότητα, η Μεγάλη Μητέρα είναι η οντότητα που δημιουργήθηκε απ'τον Τρισμέγιστο για να προστατεύει και να νοιάζεται για τους ανθρώπους, καθώς ο Κθούλου τους είχε ως γνωστόν γραμμένους στις τεκτονικές του σφαίρες. (συνέχεια μπούρδας)

ΓκιύγκαςΕπεξεργασία

Άρτιστ'ς ιμπρέσιον οφ Γκιύγκας. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είδαν όσοι πέθαναν από το μουρμουρητό του Γκιύγκα.

Ο Γκιύγκας, σε αντίθεση με τους περισσότερους θεούς που μπορούν να πάρουν υλική μορφή, δεν μπορεί, και το μόνο που φαίνεται είναι ένα χαοτικό ίχνος κόκκινης ομίχλης. Ο Γκιύγκας, είναι ο θεός του απόλυτου κακού. Είναι ο ίδιος το κακό, η καταστροφή, το χάος, ο πόνος που υπήρχε, υπάρχει, και θα υπάρξει. Είναι τόσο κακός, που η ίδια του η κακία έχει καταστρέψει τη σκέψη του. Είναι ένας χαοτικός, υπερτεράστιος και απόλυτος μπέμπης, με άλλα λόγια. Οι δυνάμεις του, είναι απίστευτες, τόσο υπέρτατες, που ακόμα και ο Τσακ Νόρις θα είχε μεγαλύτερη δυσκολία να τον αντιμετωπίσει από το να σηκώσει 10 αμάξια με το δαχτυλάκι του όσο τραγουδάει "Ο Μπάρμπα Μπίλιος είχε ένα γάλο πολύ μεγάλο.", ενώ την ίδια στιγμή έδινε κλωτσιές σε χιλιάδες κλώνους της Λέιντι ΓκάΓκα, οι οποίοι φορούσαν τις πανοπλίες τάιερ 10 που πέφτουν από τον Λιτς Κινγκ, με ένα συνολικό Γκίαρσκορ, περίπου 7000. Ο Γκιύγκας, χρήσιμοποιεί μόνο την ανώριμη σκέψη του για να δράσει. Ο Γκιύγκας είναι ο απόλυτος φόβος, και αντιπροσωπεύει κάθε τι που σκοτώνει. (συνέχεια μπούρδας)

Όχι σε όλα τα μέρη του κόσμουΕπεξεργασία

ΘεόςΕπεξεργασία

 
Σοβαρά τώρα;

Ο Θεός είναι κάτι που πολλοί θεωρούν το Ανώτατο Ον, ενώ άλλοι πιστεύουν πως είναι το ανεξήγητο. Όπως και νά 'χει, Αυτός βρίσκεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου (ακόμη και των άθεων) και αναλαμβάνει τις ευχαριστίες των ανθρώπων για ό,τι καλό τους συμβαίνει, αλλά και τις κατάρες τους για ό,τι γκαντεμιά τους πετύχει. Είναι γνωστός και ως Κύριος, Πατήρ, Πανάγιος, Πανάγαθος, Σάκης Ρουβάς, Michael Jackson, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Ολυμπιακός, Michael Jordan, Άγιο Πνεύμα, Χριστός και Σταμάτης Γονίδης, Ηλίας Ψινάκης, Νάσος. (συνέχεια μπούρδας)

Ιησούς ΒοσκόςΕπεξεργασία

 
Εικόνα που αποδεικνύει ότι ο Ιησούς Βοσκός ήταν βοσκός από τα Ζωνιανά και χρήστης Kalasnikof AK47, παρόλο που το όπλο είναι Μ16.

Στοιχεία για την ζωή του κατά κύριο λόγο ήρθαν στο φως μετά από έρευνες καθοδηγούμενες από τον Έλληνα διανοούμενο και ερευνητή του αιώνα μας (και του προηγούμενου!), του αξιοσέβαστου κ. Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Ιησούς Βοσκός έχει αποδειχθεί πως ήταν πρόσωπο ιστορικό. Στοιχεία γνωστά και επιβεβαιωμένα για αυτόν είναι πως γεννήθηκε στην Γιδλεέμ και πως έδρασε στην περιοχή της Γιδαζαρέτ (η οποία σήμερα αποτελεί επαρχία της χώρας του Κάπου αλλού). Ακόμα, άλλα γνωστά ιστορικά στοιχεία για την ζωή του Ιησού Βοσκού είναι πως πατέρας του ήταν ο Γιδωσήφ και μητέρα του η Μασίφ.. (συνέχεια μπούρδας)

Η Παναγία η ΣουβλακοκρατούσαΕπεξεργασία

 
Η Παναγία η Σουβλακοκρατούσα μετά την αγιοποίησή της, απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά της τον Ιησού.

Η Παναγία η Σουβλακοκρατούσα γεννήθηκε το 73 π.Χ. στην πόλη της Δαμασκού, επαρχία της τότε Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και σήμερα πρωτεύουσα του Συριακού κράτος από τον Θεμιστοκλή Χασάπη και την Αφροδίτη Γιοχάνεσπουργκ. Η ίδια αποτελούσε γόνο εύπορης οικογένειας χασάπηδων και κτηνοτρόφων της εποχής.

Από μικρή αγαπούσε το κρέας (κυρίως το χοιρινό) όσο τίποτε άλλο στη ζωή της. Αυτές άλλωστε ήταν επιρροές του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αλλά και διδαχές που είχε από τον πατέρα της.

Λίγο καιρό αργότερα, το βάρος της κρεατεμπορικής αυτοκρατορίας που κυβερνούσε η οικογένειά της έπεσε όλο πάνω της. Αυτή όμως, από μικρή μυημένη στα "κόλπα" της δουλειάς το είδε ως μια πρόκληση και ταυτόχρονα ιερή αποστολή. Αργότερα, παντρεύτηκε τον Σουβλάκο, αδερφό του Σουβλάχου, και έκαναν μαζί ένα παιδί, τον Χριστό. Τότε, η Παναγία και ο Σουβλάκος επινόησαν το πασίγνωστο στις μέρες μας έδεσμα, το σουβλάκι. Έκτοτε, οι δουλειές έκαναν πάταγο, καθώς αποτελούσαν την πιο top επιλογή για catering σε όλη την εβραϊκή κοινωνία και η Ιερό Σουβλάκι Α.Ε. έκανε χρυσές δουλειές. (συνέχεια μπούρδας)

Μητέρα-ΑγελάδαΕπεξεργασία

 
Η Μητέρα-Αγελάδα.

Η Μητέρα-Αγελάδα ή αλλιώς Big Breast Cow (εν συντομία BBC) είναι η θεότητα των Ινδών. Είναι μεγάλη, ασπρόμαυρη, βυζαρού και μουγκανίζει συνεχώς. Η θρησκεία της ονομάζεται Βοδισμός (βαρβαριστί: Oxism).

Οι Ινδοί πιστεύουν ότι η Μητέρα-Αγελάδα ήταν μια απλή αγελάδα που μόνη της δουλειά ήταν να βόσκει και να κατεβάζει γάλα για το αφεντικό της τον γερο-Χαλίμ. Στα βοσκήματά της λοιπόν έψαχνε όλο και πιο βαθιά μέσα της για να βρει απάντηση σε υπαρξιακά ερωτήματα όπως "από πού ερχόμαστε" και "πού πήγαν τα λεφτά". Σιγά-σιγά άρχισε να βρίσκει τις Χαμένες Αλήθειες που είχαν χαθεί με το πέρασμα των αιώνων. Και μια μέρα, ενώ βρισκόταν κοντά στην απάντηση του ερωτήματος "γιατί τα ντόνατ έχουν τρύπα στη μέση" ήρθε η Αγελάδιση. Τα σύννεφα παραμέρισαν και ένα έντονο φως με τύφλωσε. Τότε ακούστηκε ένας απροσδιόριστος ήχος, σαν γουργουρητό κοιλιάς και αμέσως μετά ένα υγρό κλάσιμο, όπως θα γράψει η ίδια αργότερα στο «Ιερόν Πάπυρον της Μητέρος-Αγελάδος». Μετά την Αγελάδιση, η BBC απέκτησε τις ικανότητες να μιλάει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου (εκτός από τα Αλλά μπουρνέ κινεζικά) και να κατεβάζει απεριόριστο γάλα. (συνέχεια μπούρδας)

Σπέσιαλ ΕντίσιονΕπεξεργασία

Σουβλάκι MagnusΕπεξεργασία

 
Το logo του Σουβλακίου Μάγκνους.

Η επίσημη ονομασία της Αδελφότητας του Μεγάλου Σουβλάκιου (ή του Σουβλακομάγνου). Πρόκειται για ένα θρησκευτικό μοναχικό τάγμα της Κθουλικής Εκκλησίας. Ονομάσθηκαν έτσι από το σουβλάκι που φέρουν στο στόμα τους. Διάσημη Αγία της θρησκείας είναι η Παναγία η Σουβλακοκρατούσα. (συνέχεια μπούρδας)