“Τι χίππης!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Χίππη


Χίππης ήταν ένας τυπάκος στο 4ο Λύκειο Βύρων, ο οποίος προήλθε απο τη Χιπποχώρα, και προσδοκούσε την τετραγωνοποίηση των ημικύκλιων τυρόπιτων, το οποίο φαινόμενο αποτελούσε μάστιγα στην διαφορετικά αριστούχα μας δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


Εμφάνιση


Ήταν ένα παιδάρι, μα τί παιδάρι. Ήταν ημιάραπας, με κοντό μαλλί, φαρδιά παπούτσια, φαρδύ πουλόβερ, φαρδύ σκώφο, και σε ανόητο βαθμό, ανδροσωβρακοφανής. Είχε και τρύπια μύτη. Για να βουλώσει τη μύτη του, σφήνωσε ένα μεταλλικό μαραφέτι, για να μη του φεύγουν οι μίξες.


Νόηση


Πανταχού απούσα. Ακολουθεί τον Λυκειάρχη στις σοφές αποφάσεις του, ακολουθώντας τις διαταγές του. Δανείζεται ρευστό από το κυλικείο για να αγοράσει την επόμενη μέρα τυρόπιτα. Η προαναφερόμενη τυρόπιτα κοβόταν σε τετράγωνο σχήμα, και με χρήση του παραθύρου της αιθούσης, πετύχαινε περαστικούς, για να σκορπίσει τον λόγο του. Όταν οι καθηγητές του λέγανε 'σφίξου', έκλανε μέχρι να τον πιάσει πονόκωλος. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ξαφνική θέληση να χέσει κατά το μάθημα του Δικαίου.
Όταν η καθηγήτρια δεν τον άφηνε, παρέμενε ακίνητος με γκριμάτσα ενοχλημένη, έπειτα απαντά: χέστηκα.


Σχολικές Επιδόσεις


Δεν έχει γράψει ποτέ πάνω από 8, πιστεύει ότι τον απατούν οι Νεφελίμ, και ότι δεν θέλουν το περίτωμά τους τους να δείξει την πραγματική του Νεφελιμοσύνη στην εκπαίδευσή του.

Μέλλον


Θέλει να περάσει στο Harvard, για να σπουδάσει Οικοδόμος. Φωτίστηκε από την έμπνευση αυτή όταν ακολούθησε ένα μυστήριο φως που είδε σε μία οικοδομή όταν ήταν 5 ετών. Το θεώρησε άγιο, το ακολούθησε πέρα από το πτώμα του αδελφού του θαμμένο σε τσιμέντο από τη μαφία, μόνο να οδηγηθεί σε λάκκο με λάσπες και σκατά, επειδή περπατούσε νυχτερινές ώρες.

Η οικοδομή αρχικά θα γινόταν εργοστάσιο τσιμέντου, αλλά λόγω της παρουσίας σκατοφαινομένων και υπερβολικούς λασπόλακκους, το Υπουργείο Παιδείας το θεώρησε κατάλληλο να γίνει σχολείο. Το πτώμα του αδελφού έγινε το ουρητήριο στις τουαλέτες.


Λοιπές Συνδέσεις


Για να δείτε τη σχολή που φοιτεί ο κουραδόμαγκας στο Google maps, κάντε copy-paste το παρακάτω στο browser σας (ή απλά πατήστε τον σύνδεσμο εδώ αποκάτω). Όταν φτάσετε στη σελίδα των χαρτών του Γούγλη, η αυτόματη αναζήτηση αποτυχαίνει. Απλά δείτε την Ευρώπη και αναζητήστε το Υπουργείο Αποχαίτευσης Παίδων.


δείτε από ψηλά το Υπουργείο Αποχαίτευσης Παίδων

Ταύ'τα.