Ξενοδοχείο 2 αστέρων (έχασε πρόσφατα 2 αστέρια λόγω φημών που το ήθελαν να αποτελεί καταφύγιο ποντικών...) στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια! Εκτός από τα συμπαθή τρωκτικά άλλοι ένοικοι του ξενοδοχείου είναι ο Λούσιφερ (κατά κόσμο Εωσφόρος) που ενοικιάζει τακτικά δωμάτια για τα meetings που οργανώνει κάθε μήνα προς τιμή του .. εαυτού του. Εάν ενδιαφέρεστε να μπείτε στην οργάνωση του κ.Λούσιφερ καλέστε τον στο κινητό του 665,994-HELL με κωδικό περιφέρειας -666. Θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει ό,τι ώρα τηλεφωνήσετε! Τακτικός πελάτης είναι και ο φίλος του κ. Λούσιφερ, Aleister Crowley γνωστός μαύρος μάγος. Στο Ξενοδοχείο δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα. Μοναδική εξαίρεση ειναι το συμπαθέστατο Τέρας του Crowley, που ακούει στο όνομα Αρμαγεδών.

ΚριτικέςΕπεξεργασία

Η παγκοσμίως γνωστή ομάδα κριτών "Eagles" που ειδικεύονται στα τουριστικά φέρετρα, εεε!.... θέρετρα επισκεύτηκε το Ξενοδοχείο τον Αύγουστο του 1975. Μετά από μια επεισοδειακή διαμονή που έληξε με την φυγή του κριτικού των Eagles, Don Henley, εκδόθηκε η κριτική. Όπως αργότερα παραδέχθηκε ο κ.Henley υπήρχαν πολλές διαμάχες μέσα στην ομάδα για τον τρόπο έκδοσης της κριτικής. Αρχική εισήγηση ήταν να εκδοθεί ένα πεζό σε μια τοπική εφημερίδα αλλά επικράτησε η ιδέα του μουσικού album. Η κριτική θα δημοσιευόταν σε ρυθμό RnB αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του ό,τι δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα αυτό το είδος μουσικής. Έτσι εκδόθηκε σε ρυθμό ροκ. Η κριτική κυκλοφόρησε το 1976 και προκάλεσε σάλο στον κόσμο (του τουρισμού).

ΑπολογισμόςΕπεξεργασία

Περισσότερο από 30 χρόνια μετά και ο κόσμος ακόμη δεν εχει συνέλθει από το σοκ. Όπως αποδείχθηκε οι ένοικοι και η διοίκηση του ξενοδοχείου για 10 χρόνια υπονόμευαν την οικονομία της χώρας διαπράττοντας οικονομικές απάτες. Τελικά καταδικάστηκαν σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της Αθήνας ενώ ο εγκέφαλος της υπόθεσης γνωστός και ως Αλ Καπόνε κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και πέρασε 20 χρόνια σε Τουρκική φυλακή. Μετά την αποφυλάκιση του έκανε τεράστιες δωρεές σε κλινικές αποτοξίνωσης ενώ ίδρυσε τους Ανώνυμους Αλκοολικούς (Α.Α) δικαιώνοντας το τουρκικό σωφρονιστικό σύστημα.

ΑντίπαλοιΕπεξεργασία