ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ: Γαλακτομούσχαρος Γ' ο Μαϊντανοπρεπής, Νούμερο Ένα Κοντοκλανήτωρ και Άρχοντας του Τζατζικοκρέμμυδου, και Νούμερο γενικώς...


ΚΑΝΟΝΕΣΕπεξεργασία

1.Δεν γράφω ποτέ ξεμέθυστος

2.Δεν με πιάνει η γκαντεμιά του Μ, γιατί απλά εγώ την δημιούργησα

3. Είμαι το μόνο άτομο που εμπιστεύεται ο Μάκης, γι' αυτό ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, έχω ράμματα για τη γούνα σας

4.Αν δεν είσαι αντμίν ή μπυροκράτης πρέπει πρώτα να κλάνετε μέντες, μετά να αυτοκτονείτε, και μετά να μπαίνετε εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο αν ο Τσακ Νόρις εγκρίνει την αυτοκτονία σας θα σας επιτρέψει να μπείτε σε αυτή τη σελίδα.

5.Απαγορεύεται η εμφάνιση σοβαρών ατόμων σε ακτίνα 1000 χιλιομέτρων από αυτή τη σελίδα. Όποιος σοβαρός εμφανιστεί, τρώει μπαν, μετά παθαίνει ομαδικό βιασμό από τους διαχειριστές, και μετά τον παραδίνουμε στο αφεντικό με την ένδειξη "έκλασε σε έναν αγώνα Chuck Norris vs Mousis". Από κει και πέρα, το μέλλον του είναι βέβαιο.

6.Μάρτυρες του Αυνάν και λοιποί μαλάκες γίνονται δεκτοί με τιμές. Στη Φρικηπαίδεια δεχόμαστε όλα τα πλάσματα που Η Αυτού Μεγαλειότης ο Κόμης Μητσοτάκουλας δημιούργησε με κόπο και βάσανα. Γι' αυτό, όποιος μπαίνει εδώ, θα επιδεικνύει το ταλέντο του, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να κάνετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παγκόσμιο ρεκόρ (8 φορές τη μέρα), γιατί το πανελλήνιο ρεκόρ (30 και άνω φορές τη μέρα) μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ ο αντμινιστρατόρε Νικολό.