Χωρίς...αυτά δεν υπάρχει παράδεισος

Mariaasximi.jpg ΜΠΛΙΑΧ!!! Μιλάμε, αυτό το άρθρο είναι ΑΣΧΗΜΟ!
Εντάξει, δεν είναι τόσο άσχημο όσο η εικονιζόμενη (ή αυτό το Πρότυπο), αλλά θέλει δουλειά ακόμη.
Παρακαλούμε, βοηθήστε το να αποκτήσει την όψη ενός σωστού "wiki-άρθρου" προσθέτοντας links, παραγράφους, τίτλους παραγράφων ή ό,τι άλλο χρειάζεται. Συμβουλευτείτε αυτή τη σελίδα για οδηγίες και διαβάστε αυτά τα άρθρα για παραδείγματα).

Αν δεν το ομορφύνει αυτό το άρθρο κάποιος μέσα σε 30 μέρες, μπορεί να γίνει υποψήφιο για διαγραφή.
Η Καταλίνα και οι φιλενάδες της

Ποια είναι η ΚαταλίναΕπεξεργασία

Η μικρή Καταλίνα κάθεται και κλαίει, γιατί δεν έχει στήθος σαν τις φιλενάδες της. Και μιας και στην Κολομβία επικρατεί η άποψη ότι χωρίς στήθος δεν υπάρχει παράδεισος, εκείνη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τ' αποκτήσει.

Η ιστορία της ΚαταλίναςΕπεξεργασία

Η Καταλίνα ζει με τη μητέρα της, Ίλντα και τον αδερφό της, Μπάιρον. Έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, Αλμπέιρο, ενώ καλύτερή της φίλη είναι η Τζέσικα. Εγκαλείπει τα πάντα και πάει στη Μποκοτά, προκειμένου να κάνει εγχείριση στήθους μαζί με τη φίλη της Τζέσικα. Ο Αλμπέιρο της υπόσχεται ότι θα την περιμένει να γυρίσει και τον φιλοξενεί η Ίλντα. Η Καταλίνα αν και παρθένα δε διστάζει να κοιμηθεί με όποιον βρει μπροστά της προκειμένου να κάνει την επέμβαση. Τελικά καταφέρνει να βρει γιατρό με τον όρο να δοκιμάσει αυτός το αποτέλεσμα.

Αργότερα η Καταλίνα γνωρίζει έναν βαρώνο της κοκαΐνης, Μαρσιάλ που την ερωτεύεται παράφορα. Και μιας και είναι πάμπλουτος η Καταλίνα δέχεται να τον παντρευτεί και να μείνει οριστικά στην Μποκοτά, καθώς ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή. Έλα όμως που η τύχη της αλλάζει: ο Αλμπέιρο που τόσο λατρεύει τα φτιάχνει με τη μητέρα της, ο Μπάιρον γίνεται επαγγελματίας δολοφόνος και ντιλάρει ναρκωτικά, μια φαγούρα στο στήθος που θα την αναγκάσει να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα και τέλος η προδοσία από τη φίλη της Τζέσικα που της σκάβει το λάκκο και καταφέρνει να της κλέψει το Μαρσιάλ και την περιουσία του! Πουτανίνα θα καταφέρει να βρει τον παράδεισο ή μήπως την κόλαση;


Του Πούτσο Πουτανοτρυποκόλι, Μια αληθινή ιστορία.