Μηδέν είναι ο πρώτος αριθμός που όταν μεγάλωσε έγινε 1, 2, μέχρι που δημιουργήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι αριθμοί. Είναι το τίποτα, άλλη μια σατανική εφεύρεση των Βριλ, που σκοπό έχει να μπερδεύει τους πάντες, οδηγώντας τους συνήθως σε σχιζοφρένεια.

Διαίρεση με μηδένΕπεξεργασία

Η μαθηματική ιδιαιτερότητα του μηδενός είναι ότι δεν μπορούμε να διαιρέσουμε κανένα άλλο αριθμό με αυτό,μόνο ο Τσάκ Νόρις το πέτυχε. Οι λόγοι είναι άγνωστοι, όμως πιστεύεται ότι όταν αυτό επιτευχθεί, θα προκληθούν πλημμύρες, καταποντισμοί, τσουνάμια, θα δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα στο Βόρειο Πόλο και μια άσπρη στο Νότιο, θα περπατάμε με τα χέρια και θα πιάνουμε με τα πόδια, και ο Μπιλ Γκέιτς θα χάσει λεφτά στο χρηματιστήριο.

Η μεταμαθηματική του ανάλυση μας δίνει, σταθερά, μηδέν στο πηλίκο. Στην πρόσθεση δεν εμφανίζεται γιατί έχει αφαιρετικά στοιχεία. Στην αφαίρεση γραμμάτων συχνάζει στο φατσοβιβλίο υπό την μαθηματική μορφή 0-P = -P. Αν υψωθεί σε δύναμη x0 προκαλεί απροσδιοριστία τάξης Δημοτικού της οποίας τα όρια θα μάθετε μόνο με αποδείξεις μαθηματικών του λυκείου.

Μηδενικά χαρακτηριστικάΕπεξεργασία

  • Το μηδέν έχει πάει σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χαβάη 5-0.
  • Το τίποτε εκπροσωπεί το 0 στη Φρικηπαίδεια.
  • Γραφική παράσταση του μηδενός μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με το Microsoft Paint.
  • Στην φυσική όταν μια θερμοκρασία κάνει πως πλησιάζει το μηδέν δημιουργούνται καταστάσεις πουτσόκρυου οι οποίες απωθούνται μόνο με μουνοθύελλες.
  • Στην κβαντική φυσική έχει σχέση με την μηδενική απαιτούμενη ενέργεια (E0) που απαιτείται για να προσδιοριστεί η κβαντική ανικανότητα στο σεξ.


Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το 0.