Το εικονίδιο του σατανικού android (διακρίνονται εύκολα και τα σατανικά ματάκια του)

Android ή στα ελληνικά:... ανδροειδές (κάτι σαν ρομπότ δηλαδή). Πρόκειται για ένα σατανικό μαλακισμικό που μπαίνει σε μπανανόφωνα, κινητά, σταθερά, σήματα καπνού, κλπ. Είναι ένα είδος λίνουκς (με ό,τι κακά μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Όπως για παράδειγμα οι περιβόητες εντολές). Ήρθε από την κόλαση, για να κάνει τη δική μας ζωή κόλαση.

Η αρχήΕπεξεργασία

 
Ένας τρόπος παρουσίασης του android

Εν αρχή ήν ο Στέφανος Δουλειάς. Είπε να βγάλει το Άη Φον, ώστε όλοι να είναι χαρούμενοι (ή, έτσι τουλάχιστον νόμιζε). Έβγαλε λοιπόν το μαραφέτι, το οποίο για να το πάρεις έπρεπε να πουλήσεις 2 οικόπεδα (και ήταν και κλειδωμένο σαν τον διάολο). Έτσι μια ωραία πρωία κάποιοι σατανικοί τύποι είπαν, "γιατί να μην φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο, που θα είναι λιγότερο σκατά από το ΆηΦον;" (θα κοστίζει λιγότερο και δεν θα είναι κλειδωμένο σαν τον διάολο). Έτσι και έγινε. Φτιάχτηκε το android (ρομπότ με λειτουργικό, τι σχέση έχουν δεν ξέρω, αλλά κάτι θα ξέρει ο μπαφιάρης που το σκέφτηκε). Οι τρόποι που σκέφτηκαν να το κάνουν γνωστό και να εξαπλωθεί ακόμα πιο γρήγορα, είναι πραγματικά ευρηματικοί κάποιες φορές (δείτε για παράδειγμα εδώ δίπλα).

Χαρακτηριστικά και καινοτομίεςΕπεξεργασία

 
Μα δεν είναι εξαιρετικά εύχρηστο, απόλυτα κατανοητό και πανέμορφο; Όχι πείτε μας (πατήστε σε πλήρη ανάλυση για να το δείτε)

Περα από ό,τι είναι λιγότερο σκατά από το ΆηΦον έχει και σαν αξιοπρόσεχτο χαρακτηριστικό, το πολύ πιο εύχρηστο από το ΆηΦον μενού, που (όπως και το ΆηΦον) δεν έχει μενού, αλλά μερικά εικονίδια. Επίσης, έχει και μια μαλακία που γράφεις μέσα (ναι, γράφεις. Θέλεις και εικονίδια άχρηστε; Σκάσε και γράφε, κουνάβι!) το πρόγραμμα που θέλεις να τρέξεις (κάτι που το ΆηΦον δεν έχει). Μην το βλέπετε έτσι. Ξεγελάει. Στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά εύχρηστο και απόλυτα κατανοητό, ακόμα και από αμοιβάδες και συμβολαιογράφους.

Το γραφικό του περιβάλλον είναι (εξωτερικά) επιτηδευμένα καλόγουστο και πολύ πιο προσεγμένο από το ΆηΦον (εσωτερικά δεν μας νοιάζει, η πρώτη εντύπωση μετράει). Μερικοί το μπερδεύουν με το Άηφον, γιατί μοιάζει αρκετά με αυτό (με μόνη διαφορά τη μαλακία που γράφεις μέσα, που κάθεται στο πάνω μέρος της οθόνης όταν δεν χρησιμοποιείται). Επίτηδες, για να νομίζουν τα τρέντουλα που είναι φτωχά και θέλουν να ποζεριάζουν, ότι έχουν ΆηΦον (ένα σατανικό σχέδιο του Ωξαποδώ, για να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο Δουλειά). Τελικά μετά από χρόνια (δυστυχώς) το πέτυχε. Τα παραπάνω τρέντουλα (κυρίως αμοιβάδες και συμβολαιογράφοι) έπεσαν στην παγίδα και πήραν μπανανόφωνα με android.

ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό του android είναι και το "πληκτρολογιο πανω στην οθονη" ("ον σκριν κιμπορντ"). ειναι ενα πληρες κανονικο πληκτρολογιο υπολογιστη πανω στην οθονη του android. το χαρακτηριστικο αυτο δεν υπαρχει στα αη-φον και ειναι ενα πλεονεκτημα για την επικρατηση του android. ειναι εξαιρετικα ευχρηστο και καλαισθητο οπως μπορειτε να δειτε και στην εικονα (στην εν λογω εικονα φαινεται αλλο ενα νεο χαρακτηριστικο του android. η δυνατοτητα επιλογης φοντου στο desktop)

Το android επίσης έχει μια τεράστια ποικιλία προγραμμάτων για κάθε γούστο. Από παιχνίδια μέχρι εφαρμογές που μετράνε πόσες φορές πάτε κάθε μέρα στην τουαλέτα (κάτι τέτοιο ακόμα δεν υπάρχει, αλλά όλο και κάποιος μπαφιάρης θα το σκεφτεί κάποια στιγμή). Και το ΆηΦον έχει βέβαια τεράστια ποικιλία προγραμμάτων, αλλά το android έχει μια πραγματική καινοτομία. Τα προγράμματα του είναι κατασκευασμένα να μην μπλοκάρουν ούτε από χρήστες (δείτε την παρακάτω εικόνα)

 
Η σταθερότητα σε όλο της το μεγαλείο (πατήστε σε πλήρη ανάλυση για να το δείτε)

Ποιοι το χρησιμοποιούνΕπεξεργασία

Αυτοί που το χρησιμοποιούν είναι πολλοί και διάφοροι. Τρέντουλα, καμμένοι που θέλουν λίνουκς ακόμα και στην τουαλέτα, απλοί καθημερινοί άνθρωποι, αμοιβάδες, συμβολαιογράφοι, κλπ:...

Τρέντουλα:...: Είναι μια αρκετά πολυπληθής ομάδα χρηστών (κυριολεκτικά όμως) android. Λέγονται αλλιώς και φάσιον βίκτιμς, γιατί ακολουθούν μόνο το μοδάτο και "κουλ" (ακόμα και αν είναι άσχημο σαν τον κώλο μαϊμούς. Φτάνει που είναι μοδάτο και "κουλ"). Επειδή φαίνεται κουλ και μοδάτο (αφού μοιάζει με ΆηΦον), παίρνουν αυτό το πράγμα, για να μην σκάσουν ένα φορτηγό λεφτά για ΆηΦον, αλλά να κάνουν και την ποζεριά τους. Οι φλώροι-τρέντουλα (αλλιώς και νεόπλουτα φάσιον βίκτιμς, ψωνάρες του κερατά), παίρνουν ΆηΦον (δεν είναι όμως αυτοί οι μόνοι κάτοχοι ΆηΦον, ευτυχώς). Τα τρέντουλα, παίρνουν και για έναν ακόμα λόγο το android. Λόγω έλλειψης εγκεφάλου, είναι το μόνο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά (τα εικονιδιάκια του εξωτερικού "μενού", γιατί τη μαλακία που γράφεις μέσα, δεν ξέρουν καν πως λειτουργεί).

Καμμένοι με το λίνουκς...: Είναι μια σχετικά σπάνια ομάδα χρηστών (μεταφορικά, αφού αυτοί μόνο χρήστες δεν είναι, εκτός από περιστασιακές "κρίσεις"). Αυτοί θέλουν λίνουκς παντού. Ακόμα και στο φούρνο μικροκυμάτων, οπότε γιατί όχι στο κινητό. Αυτοί δεν χρησιμοποιούν τα εικονίδια του "μενού," αλλά τη μαλακία που γράφεις μέσα, και κάνουν διάφορες μαλακίες με το android τους. Μια από αυτές τις μαλακίες, λέγεται και ρουτ (ρίζα). Όσοι είναι καμμένοι θα καταλάβουν. Για τους υπόλοιπους το ρουτ σημαίνει να του "σκαλίζεις" τα άντερα (του συστήματος -- δεν εννοώ ξεκοίλιασμα ρε βαρεμένε γκοθά), ώστε να κάνει κάτι που κανονικά δεν θα μπορούσε, π.χ. όβερκλοκ (άτσα, πώς το μιλάω το αγγλικό). Και είναι μαλακία, γιατί όλο και κάποιος θα μετατραπεί σε χρήστη, και θα το διαλύσει (μια από τις "κρίσεις" που είπαμε παραπάνω).

Απλοί καθημερινοί άνθρωποι...: Άνθρωποι που απλά το παίρνουν για απλές καθημερινές δουλειές, κάνα τηλεφώνημα, κάνα μήνυμα, άντε και κάνα μέιλ στη χειρότερη. Δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολούνται καθόλου με το android, και απλά το χρησιμοποιούν σαν τηλέφωνο (που αυτό είναι ουσιαστικά, αλλά κάποιοι μαλάκες είχαν την ιδέα να κάνουν το κινητό σαν πισί. Τα κουνάβια).

Πού μπορώ να το βρωΕπεξεργασία

 
ενα Android κρυμμενο μεσα στο κουτι του...
Maid in China (κυριολεκτικα)

μα είναι δυνατόν να θέλετε ακόμα κάτι τόσο σατανικό, μετά από όλα οσα διαβάσατε παραπάνω? ενταξει, αν είστε βαρεμένοι λινουκσάκιαδες, δεν μας νοιάζει, γιατί πόσο πιο πολύ να καείτε ακόμα? αν είστε τρέντουλα, σίγουρα δεν καταλάβατε χριστό από το άρθρο, οπότε έχετε το ακαταλόγιστο λόγω βλακείας (sic ανύπαρκτος εγκέφαλος, οπότε και πάλι δεν μας νοιάζει). αλλά άν είστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. αν το παρακάνετε υπάρχει κίνδυνος να μετατραπείτε σε βαρεμένους λινουκσάκιαδες (ευτυχώς είναι σχεδόν αδύνατο να μετατραπείτε σε τρέντουλα, τόσο ανεγκέφαλα που είναι). αν παρόλα αυτά δεν κατορθώσαμε να σας πείσουμε να μην έρθετε σε επαφή με το android, μπορειτε να το βρείτε σε διάφορα σατανικά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, μέσα σε πολύχρωμα ορθογώνια κουτιά (επίτηδες ζωγραφισμένα πολύχρωμα, για να ξεγελάνε και να φαίνονται ακίνδυνα -- ενα απο αυτα εικονιζεται εδω διπλα). πολλές φορές τα δίνει και ο πΟΤΕ, με κάθε νέα σύνδεση. όλο και κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών θα υπαρχει στην περιοχή σας για να βρείτε το android. αν δεν το βρείτε, πατε στον πΟΤΕ και κάνετε μια νέα σύνδεση. όλο και κάποιο θα έχουν να σας δώσουν. μην πέιτε ομως οτι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους. κουνάβια!...

Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Android.