Κάποιοι λένε ότι την δημιούργησε ο Θεός. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι δημιούργημα του διαβόλου. Το σίγουρο είναι ότι όποιον και να ρωτήσεις να σου πει ότι την ξέρει αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να την έχει μάθει.

Κάποιος είπε ότι μπορείς να ανατινάξεις το πόδι σου με την C++ οπότε είναι και η πρώτη γλώσσα που μαθαίνουν οι επίδοξοι terroristes. Αν δείτε στις ειδήσεις εκεί ανατινάζονται κάθε μέρα. Άρα καταλαβαίνουμε ότι η C++ είναι πολύ επικίνδυνη.

Φήμες λένε ότι αναπτύχθηκε στα κρυφά εργαστήρια της περιοχής 51 ώστε να αφανίσει όλους τους τρομοκράτες.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ C++ :Επεξεργασία

 
Ο Μεγαλοπρογραμματιστής Sea Plash Plash Σε πάρτυ μασκέ

Η C++ είναι μια γλώσσα προγραμματισμού, την οποία την δημιούργησαν για να φέρουν το τέλους του κόσμου, στον κόσμο. Η ονομασία της προέρχεται από τον Κύριο Sea Plash Plash ( είχε 2 επίθετα και ήταν και τα 2 το ίδιο ), ο όποιος φημολογείται ότι με μαύρη μαγεία και γητέματα κατάφερε να αποσπάσει την αποκρυπτογράφηση του ΧΞΣ από τον ίδιο τον Σατανά, και την αντέγραψε στον κώδικα προγραμματισμού της C++ με σκοπό να μπει στο βιβλίο Guinness.

Στα επερχόμενα χρόνια, χρησιμοποιήθηκε από σατανικούς προγραμματιστές για να δημιουργήσουν προγράμματα με τα οποία μπαίνουν στον εγκέφαλο μας και μας τοποθετούν ψεύτικες αναμνήσεις, όπως ο Μπομπ Σφουγκαράκης, τα Πόκεμον, την Μαρία την άσχημη, ή να μας εθίσουν σε συγκεκριμένες συνήθειες με σκοπό το κέρδος, όπως το Farmville, to WoW, το γύρο απ’όλα χωρίς κρεμμύδι κτλ…. με αποτέλεσμα να γεμίζει ο αποθηκευτικός χορός του εγκέφαλου μας (σε μερικούς δεν είναι και πολύ μεγάλος να πούμε) και να μην μπορούμε να σκεφτούμε λογικά (ψηφιακά ένα).

Όσοι γνωρίζετε άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο της C++ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί είναι άκρως επικίνδυνοι. Μην έρχεστε σε επαφή μαζί τους για κανένα λόγο. Προσπαθούνε να σας μυήσουν στον σατανικό σκοπό τους, και στο τέλος είστε ικανοί να καταλαβαίνεται της συζητήσεις και τα ενδιαφέροντα τους. Με την πάροδο του χρόνου κονταίνεις, μιλάς περίεργα, δεν βρίσκεις γκόμενα/ο και στο τέλος, γίνεσαι πράσινος με μεγάλα κίτρινα δόντια, μεγάλο αυγοειδές κεφάλι και ένα τρίτο χέρι φυτρώνει στην πλάτη σου!

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή η C++ δημιουργήθηκε από την λατρεία των ανθρώπων προς το πρόσωπο του Γιώργου Τσαλίκη(6548376ου εγγονού της Άννας Βίσση) και του χαρακτηριστικού του ΣΕ ΣΕ ΣΕ το οποίο δημιούργησε εξάρτηση στο κοινό με αποτέλεσμα ο καθένας να το λέει τουλάχιστον μια φορα τη μέρα. Αυτή την ανάγκη για ΣΕ δηλώνει και ο τίτλος C++. Στην πορεία η γλώσσα αυτη εξελίχθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια γκάμα προγρααμμάτων εξίσου εθιστικών με το απαράμιλλο ΣΕ ΣΕ ΣΕ του μεγάλου Γιώργου(π.χ. Call of duty, PES, FIFA, Gran Tourismo και η λίστα δεν έχει πάτο) . Φήμες θέλουν οι δημιουργοί της να είναι οι πρώτου Ελ που συνεργάστηκαν με Βριλλ με αποτέλασμα η C++ να είναι εθιστική για όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως ενώ οι πργραμματιστές αυτοι εκτελέστηκαν για παραδειγματισμό για την προδοσία που διέπραξαν προς τη φατρία τους αντιστοίχως.Στη σύγχρονη εποχή η εξέλιξη της C++ πραγματοποιείται απο χακερς που κατάγονται από το Σείριο και διαθέτουν τεχνολογία με την οποία συνδέονται με τους Γήινους υπλογιστές μέσω ενός ρούτερ στην άκρη μιας σκουληκότρυπας που δημιουργήθηκε από τα πενταδιάστατα όντα του INTΕRSTELLAR.Έτσι οι Ελ δυσκολεύονται να εντοπίσουν την IP που μεταφέρεται σε κάθε άκρη του σύμπαντος με ταχύτητα σαν να έφαγε κυκλοστριφογυριστή κλοτσιά από τον Τσακ Νόρις.Έτση η C++ θα συνεχίσει να εξελίσσεται για την ώρα μέχρι οι Anonymous να βρουν του συναδέλφους χάκερ που επιχειρούν να καταστρέψουν μεθοδικά και με υπομονή τον κόσμο.

Άλλες γλώσσεςΕπεξεργασία