ChB (πιθανή ερμηνεία: Chaos Bringer)

464715640 img.jpg

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα (γεγονός που αμφισβητείται από αρκετούς) , όπου επαύξησε το ήδη υπάρχον εις τους αιώνας των αιώνων μεγαλείο του ζώντας με τους γονείς του. Οι γονείς του υποστηρίζουν πως η καταγωγή τους είναι από την ταπεινή Άνδρο, ωστόσο πληροφορίες τον θέλουν να είναι απόγονος του Chuck Norris.
Άλλες πάλι τον θέλουν σε ρήξη με τον Τεξανό σταρ γιατί ο Chuck προσπάθησε μια μέρα να πάρει λίγο από το φαγητό του. Λόγω της σύγκρουσης των 2 ανυπέρβλητων ‘’θηρίων’’ της σύγχρονης ιστορίας δημιουργήθηκε ο τυφώνας που είναι γνωστός ως Κατρίνα, που ήρθε όχι σαν αποτέλεσμα κάποιου φυσικού φαινομένου, αλλά της σύγκρουσης της στριφογυριστής κλοτσίας (Round-house kick) tου Chuck με την ανυπέρβλητη γοητεία (unbeatable charm) του ChB .

Ανασκόπηση του μέχρι τώρα βίου του ChB:

Στα 2 του χρόνια ψηφίστηκε ως ο νικητής του διαγωνισμού του πλέον δημοφιλούς περιοδικού Men’s Health, όπου έλαβε μέρος στην κατηγορία Douki Edition (εξ’ου και ο τίτλος douki της χρονιάς) με δεύτερο και καταϊδρωμένο τότε τον θαρραλέο αν μη τι άλλω Φώτη Σεργουλόπουλο.
Έχοντας πλέον καπαρώσει την διάκριση που με τόσο μόχθο επιζητούσε, αποφάσισε να φύγει για τα ξένα. Κλείνοντας τα μάτια του και αποφασίζοντας να πάει εκεί που θα του υποδείξει το δάχτυλο του ποδιού του, η μοίρα τον έφερε στην χώρα γνωστή ως Κίνα. Μένοντας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί (ο χρόνος κυλάει πιο αργά όταν ο ChB είναι παρών, ή πιο γρήγορα αναλόγως την διάθεσή του) έγινε ο μέντορας μιας χούφτας σοφών γερόντων, δημιουργώντας έτσι το μοναστικό τάγμα των μαχητών Shaolin. Καθώς όμως περνούσε ο καιρός, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς, ένας εκ των οποίων και ο Carl Douglas που μετά την συνάντηση του με τον ChB τραγούδησε το γνωστό σε όλους Everybody was kung-fu fighting, αποφάσισε πως ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στην ζωή του.
Πέρασε από το casting της ταινίας ‘’Ο τελευταίος αυτοκράτορας’’, αλλά απορρίφθηκε με την δικαιολογία πως η ταινία θα ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή (τα studios της εν λόγω εταιρίας δεν υπάρχουν πλέον και ορισμένα μέλη της αγνοούνται).Εκείνο το χρονικό διάστημα κανείς εκτός από τον ίδιο δεν γνωρίζει με τι ακριβώς είχε καταπιαστεί…Αν και η απουσία του επισκιάστηκε από μερικά ατυχή συμβάντα (π.χ σεισμός του 1999, αν και λέγεται πως αερίστηκε βλέποντας Baywatch…).
Κάποια στιγμή λοιπόν επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου με την τεράστια οξυδέρκεια του και το απαράμιλλο πνεύμα του, κατάφερε να μπει στο καλύτερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας του, το Μετσόβιαν Πολυτέχνιουμ καταφέρνοντας να πάρει πτυχίο από το τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών, με ειδικότητα Beer Engineer, χρησιμοποιώντας το μοναδικό ταλέντο του και χωρίς ποτέ να ανοίξει βιβλίο ( στην θέα του τα βιβλία ανοίγουν μόνα τους…). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του (3 μέρες, 7 ώρες και 15 δευτερόλεπτα) ανέπτυξε πολλές δεξιότητες μεταξύ των οποίων η απατεωνιά και η απειλή (έτσι εκλαμβάνεται από τους περισσότερους, αν και ο ChB επιμένει πως μιλάει ψιθυριστά). Αν και τεχνοκράτης και άνθρωπος της τεχνολογίας διακρίθηκε και στον χώρο των Θεωρητικών επιστημών και της τέχνης, γράφοντας βιβλία όπως:

-Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ Fhjf.jpg

-A MILLION WAYS TO KILL YOUR DRAWING TEACHER

Για το δεύτερο απέσπασε την χρυσή μπάλα, καθώς έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και από την παρατήρηση του ChB πως δεν του αρέσει αισθητικά το Nobel , αποφασίστηκε πως αυτό ήταν το πρέπον για να διασφαλιστεί η ισορροπία του διαπλανητικού συστήματος (στο συμβούλιο φημολογείται πως έλαβαν μέρος και αντιπρόσωποι των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων).
Ηταν ο πρώτος Ελληνάς στον οποίο η βασίλισσα της αγγλίας Ελισάβετ απένειμε τον τιμητίκο τίτλο του Sir για να ακολουθήσει ο Sir Τάκης (και όλοι ξέρουμε ποιόν εννοούμε...). Σήμερα, έχοντας κλείσει πλέον τα 19 του χρόνια, αν και η ηλικία του έχει ήδη αμφισβητηθεί όπως προαναφέρθηκε, γνωστός ως και ο '’ειδικός περί των γενικών’’, συνεχίζει την ζωή του αναζητώντας τον πρόγονο του, για να κάνουν αυτό που λένε στην Αγγλία (immortal combat to settle this once and for all). Ειδοποιήσεις έχουν αναρτηθεί σε κάθε τοίχο διαθέσιμο :

WARNING:

Passerby is kindly requested to leave the limited by red ribbons area immediately

Chb and Chuck are no longer responsible of what happens to the planet so called Earth

They bid you farewell, as they are going to survive no matter what…

P.S Tremors are going to reach the destructive amount of 1000 richters. You have been warned…C&C…

(Μετά από αυτό η NASA επισπεύδει τις έρευνές της για την διασφάλιση της ζωής σε άλλους πλανήτες…)


Directed by:
- Παραμυθάς(®+©) a.k.a V_for_Vas
- Zisis6-Hayden!


Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.