Ο Λέμυ στο νηπιαγωγείο.

Top model & sex symbol. Ανακυρήχτηκε το μωρό της χρονιάς στις τουρκικές φυλακές ανηλίκων της Σμύρνης και στο Γκουαντάναμο. Άλλωστε από κείνη την περίοδο βγήκε και το γνωστό ρητό: "Τον Lemmy πολλοί εμίσησαν, την ομορφιά του ουδείς." Γνωστός και με το όνομα Lemmy Killminister, o Λέμυ είναι το νούμερο ένα από την ακολουθεία αριθμών μηδέν έως ένα. Aααα, έχει και μια μπάντα, τους Motorhead.H φωτογραφία δεξιά είναι από την πρώιμη παιδική ηλικία των

O Λέμης στην 6η δημοτικού μεγαλοέδειχνε

14 ετών του Λέμμυ, τραβηγμένη όταν αυτός συμμετείχε στην σχολική χορωδία της 6ης δημοτικού (είχε μείνει 4 φορές στην 6η δημοτικού γιατί δεν μπορούσε να περάσει το μάθημα της γυμναστικής).

Κανείς δεν έχει δει τον Λέμμυ από όταν έγινε 18 ετών. Κανείς, είπα. Τελεία και παύλα. Τάδε έφη Τσακ Νόρρις. Κανεις? Όχι. Υπάρχει κάποιος, ο κυρ. Τάκης. Ο κυρ. Τάκης ο κουφός, υποστηρίζει ότι ξέρει πώς είναι εμφανισιακά ο Λέμμυ. Ισχυρίζεται πως τον είχε συναντήσει όταν ήταν 24 χρονών , το 1912, στο καράβι από την Περσία. Διαψεύδει πως ταξίδευε μαζί και ο Βαμβακάρης. Και κάποιος άλλος, ο Μάκης. Αυτός τους έχει δει όλους!


Ο κυρ. τάκης για τον Λέμμυ:Επεξεργασία

 
O Λέμης στην θητεία του, το 'παιζε ταξίαρχος

"Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου και να αφήσω τον μάταιο τούτο κόσμο δεν θα ξεχάσω εκείνο το δειλινό της Τρίτης έξω από το αρχιπέλαγος της Περσίας. Ήμουν στο κατάστρωμα και κατουρούσα στην θάλασσα. Ένα ζεστό αισθησιακό άγγιγμα μου άγγιξε τον ώμο. Γύρισα και κατούρησα το παπούτσι μου. Ήταν η αγγελική παρουσία του Λέμυ. Το πρόσωπό του έλαμπε κάτω από το δυνατό ήλιο του σούρουπου. Αχχχχ, σκέφτηκα, τι παίδαρος. Μου ζήτησε κωλόχαρτο γιατί δεν είχε να σκουπίσει το όργανό του. Κατάλαβα αυτός ο ψηλός άγγελος ήταν που κατουρούσε δίπλα μου και με πιτσίλισε στο μάγουλο. Σε ξέρω από κάπου, ρώτησα. Με ξέρεις, είμαι αυτός που στοιχειώνει τα ερωτικά σου όνειρα. Και με χάιδεψε απαλά στο μάγουλο. Μακάρι να είχε πλύνει και το χέρι του. Έτσι ξεκίνησε το πάθος μεταξύ μας που έδωσε ένα πετυχημένο γάμο και 7 παιδιά που πνίγηκαν όλα."

PlaygirlΕπεξεργασία

 
O Lemmy ενέμπνευσε πολλούς καλλιτέχνες

Στο περιοδικό Playgirl υπάρχει μια σέξυ περιγραφή του Lemmy από την Μαντώ την Μαυρογένους. Ο Λέμμυ είναι δίμετρος, με βαθιά γαλαζοπράσινα μάτια, φαρδιές στιβαρές πλάτες, θεληματικό πηγούνι, γραμμωμένο σκεμπέ, γυμνασμένο προγούλι, μια αισθησιακή κρεατοελιά αριστερά της μυτόγκας (η Claudia Schiffer ζήλεψε και έκανε πλαστική φυτεύοντας μια ελιά στην μάπα της), μυτούλα σαν γαλλική μπάμια. Οι ρυτίδες στο λαμπερό μέτωπο, προσδίδουν απερίγραπτη γοητεία. Η φωνή του είναι ζεστή και αισθησιακή τόσο που μπορεί να φέρει σε οργασμό όλες τις γυναίκες της παραλίας στην διαφήμιση του Axe.

Μen's healthΕπεξεργασία

Το περιοδικό Men's Health ξεχωρίζει τον Λέμμυ ανάμεσα στους χορτοφάγους. Στην συνέντευξή του στο τεύχος τρία, ο Λέμμυ λέει:

" Έπαψα τις καταχρήσεις με μεταλλικό νερό και ανθυγιεινά φρούτα του δάσους. Τώρα τρέφομαι μόνο με νερό της γαργαροπηγής και με ζοχιές (είδος χορταρικού). Όχι ρε, δεν καπνίζονται οι ζοχιές.... "

Pamela AndersonΕπεξεργασία

Η Pamela Anderson εξηγεί την χυλόπιτα που έφαγε από τον Λέμμυ όταν ο Larry King την ρώτησε πώς ξέφυγε

 
Λέμμυ μεγάλη η Χάρη Σου

από τα δόντια της ο Λέμμυ'. "Παρότι έχω ξεπετάξει όλους τους ροκάδες με ενα μπιπ (βρωμολοχία) ο Λέμμυ μου'είπε: σεξ μετά τον γάμο, μόνο εαν είσαι παρθένα "

vanity fairΕπεξεργασία

To διεθνές περιοδικό μόδας vanity fair ψήφισε τον Λέμυ ως τον πιο καλοντυμένο κούκλο του αιώνα (κοίτα φωτογραφία). Ακολουθεί ο Johnny Depp, και ο George Clooney. Ξεχωρίζει το γιλεκάκι Prada (για το οποίο γράφτηκε το ελληνικό άσμα με ακορντεόν "το γιλεκάκι που φοράς δεν το έχεις πληρωμένο" καθώς η καρφίτσα-σταυρός με κρύσταλλο swarovski που είναι καρφωμένη στον λαιμό του Λέμμυ.

Συμμετοχή σε διεθνείς οργανώσειςΕπεξεργασία

Φήμες λένε πως ο Λέμμυ είναι ενεργό μέλος του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος , χρηματοδοτεί τον απόδημο εβραϊσμό και είναι πρέσβυρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ υπέρ της αναγνώρισης των ναζιστικών θηριωδιών κατά των ομοφυλόφιλων.

Η ελληνική καταγωγή του ΛέμμυΕπεξεργασία

Ο Λέμμης είναι έλληνας! είναι ενεργό μέλος των ΕΛ . Η λέξη Lemmy είναι κωδικοποιημένο παράγωγο της λέξης ΕΛ με κρυπτογράφηση της ακολουθίας αριθμών tortellini me aspri saltsa kai beikon. Απόδειξη είναι ο μαθηματικός τύπος του Πυθαγόρα:

LEMMY = [(EL + EMMY) - EMMY] = EL => ΕΛ = ΑΠΕΙΡΟ* = ΕΛ


Διάσημος ελληνολόγος παρουσιαστής της τηλεόβρασης αναλύει σε 8 τόμους των εφτά σελίδων ο καθένας, στη προνομιακή τιμή των 1223 ευρώ την μυκηναϊκή καταγωγή του Λέμμυ. Ως γνωστόν, οι Μυκηναίοι είναι ελοχίμ.

ο Λέμμης (έλληνας πλέον) μουσικόςΕπεξεργασία

Ο Λέμμης μπαίζει αρχαιοελληνική ροκ μουσική με την μπασάρπα του μεταφέροντας το μύνημα των ελοχίμ απο τον αστερισμό του Σείριου στους βάρβαρους γήινους. Αποτυπώνει τις ουράνιες μελωδίες του μέσω μιας οργάνωσης μουσικών υπό το μυστικοπαθές όνομα Motorhead.

ο Λέμμης χαρτόμουτροΕπεξεργασία

Από τους στίχους του πιο επιτυχημένου του τραγουδιού καταλαβαίνουμε ότι ο Λέμμυς κερδίζει άνετα στα χαρτιά με άσσο σπαθί.

Στα αγγλικά

'If you like to gamble, I tell you I'm your man
You win some, lose some, it's -all- the same to me
The pleasure is to play, it makes no difference what you say
I don't share your greed, the only card I need is
The Ace Of Spades The Ace Of Spades

Playing for the high one, dicing with the devil,
Going with the flow, it's all a game to me,
Seven or Eleven, snake eyes watching you,
Double up or quit, double stake or split,
The Ace Of Spades The Ace Of Spades

You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live for ever,
And don't forget the joker!

Pushing up the ante, I know you've got to see me,
Read 'em and weep, the dead man's hand again,
I see it in your eyes, take one look and die,
The only thing you see, you know it's gonna be,
The Ace Of Spades The Ace Of Spades'

και στα ελληνικά

'ιφ γιου γουάννα γκαμπλ άι τελ γιου άιμ γιορ μαν
γιού γουίν σαμ λους σαμ ιτς ολ δε σέιμ του μι
δε πλέσουρ ισ του πλέυ μέικς νο ντίφρενς ουάτ γιού σει
άι ντον΄τ σέιρ γιόρ γκριντ δε όνλι καρντ άι νιντ
Δε έης οφ σπέιντς δε έις οφ σπέιντς

πλέινγκ φορ δε χάι ουάν ντάισιν ουίθ δε ντέβιλ
γκόιν ουίθ δε φλόου ιτς ολ ε γκέιμ του μη
σέβεν ορ ελέβεν σνέικς άις γουότσιν γιού
νταμπλ απ ορ κουίτ νταμπλ στέικ ορ σπλιτ
Δε εης οφ σπέιντς δε έισ οφ σπέιντς

γιού νόου ι αμ μπορν του λους εντ γκάμπλινγκ ουίθ φουλς
μπατ δατσ δε γουέι άι λάικ ιτ μπέιμπε
άι έιντ γκόννα λιβ φορέβερ
εντ ντοντ φοργκέτ δε τζόκερ

πούσινγκ απ δε έντι άι νόου γιούβ γκοτ του ση μι
ριντ εμ εντ γουίπ δε ντέντμανς χαντ εγκέν
αι σι ιτ ιν ιόρ άης τέικ ουάν λουκ εντ ντάι
δε όνλυ θινγκ γιού ση γιού νόοου ιτς γκόννα μπι
Δε έης οφ σπέιντς δε έισ οφ σπέιντς'

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ο Λέμμης ηχογραφεί τις ελοχίμιες μελωδίες των ελοχίμ-Motorhead σε cd. Αυτά είναι:

1. γκαρ γκαρ

2. γκραν γκραν

3. ντρουν ντρουν

4. γκζζζζζ

5. ντζζζζζ

6. μπουβζζζζ

7. Τάημ του πλέη δε γκέημ! ΟΥΟ...

8. Δε έης οφ σπέιντς δε άισ οφ σπέιντς