είπαν γι'αυτούςΕπεξεργασία

“ελπίζω να το διαβάζει αυτό η αννούλα για να σκάσει από το κακό της”

- οι lordi για αυτούς, για αυτό το άρθρο και για την αννούλα

“όσο μούμιες και όρκ και να γίνουμε δεν πρόκειται να την φτάσουμε ποτέ (μόνο και μόνο λόγω ηλικίας, μας έχει το σάψαλο)”

- οι αποπάνω για αυτούς και την αννούλα

“αναρωτιέμαι... όλα τα τραγούδια τους, είναι σαν αυτό που είχαν βγάλει στη γιουροβίζιον?..."
"εμένα γιατί μου ακούγονται σαν μελωδικά ψιθυρίσματα, μπροστά στις αγριοφωνάρες των "νεφελίμ", και στην οργή του "καλέσματος του ΚΘΟΥΛΟΥ?...”

- ο γνωστός καμμένος για τους lordi

“άτσα ρε που θα πείς εσύ για τη μουσική μας!...”

- ξανάματα οι αποπάνω για τον αποπάνω

Οι Lordi είναι κάτι άνθρωποι, δήθεν λόρδοι (εξ' ου και το όνομα), που όταν είδαν το μεγαλείο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση δεν άντεξαν την ταπείνωση. Έτσι, αποφάσισαν να πεθάνουν και μετά να αναστηθούν με την μορφη Ορκ, ώστε να είναι πιο άσχημοι από ποτέ. Αυτό το έκαναν για να μην αντέχει η ΑΠΟΛΥΤΗ να τους κοιτάει, που ως συνέπεια θα οδηγήσει τους Lordi να μην κοιτάνε την ΑΠΟΛΥΤΗ. Με άλλα λόγια ήταν κόλπο.

Έτσι, έγιναν κάτι μεταλλαγμένα όντα που τα έχει πιάσει λόρδα και τραγουδάνε για να βγάλουν μεροκάματο να φάνε. Επίσης, οι Lordi είναι καλά παιδιά αλλά οι γονείς τους δεν είναι φρόνιμοι γιατί αν ήταν δεν θα έκοβε η λόρδα τους Lordi (αυτό αποδεικνύεται με μαθηματική προτασιακή λογική).

Απόδειξη:Επεξεργασία

  • Ισχύει η πρόταση «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»
  • Αφού τα έχει πιάσει λόρδα, δε μαγείρεψαν πριν πεινάσουν, αν μαγείρευαν πριν πεινάσουν θα τα έπιανε βαρυστομαχιά και ίσως αέρια.
  • Άρα, οι γονείς τους δεν είναι φρονιμοι, κι αυτό επαληθεύται αφού οι Lordi βγήκαν μεταλλαγμένοι, άρα κάτι περίεργο έκαναν οι γονείς τους.
  • Τραγουδούν συνήθως τραγούδια του διαβόλου, αλλά πιστεύουν στον θεό, γιατί ξέρουν πως αν δεν υπάρχει θεός, δεν υπάρχει διάβολος. Το κάνουν αυτό διότι έχουν ερωτική σχέση με το Διάβολο (βλέπε τραγούδι: Devil is a loser, and he's my b1tch)