Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

mad boy

Τηλεοπτικό skatokanalo που προωθεί το πολιτισμό της Ελλάδος με την μετάδοση μουσικών εκπομπών και λοιπών εκδηλώσεων. Επίσης προωθεί τους "νέους" θηλυπρεπείς και αμόρφωτους χαζοχαρούμενους άσχετους συνθέτες άτεχνης μουσικής, όπως τους παγκοσμίως άγνωστους Φοίβο, Καρβέλα κ.α.

Πρώτα ΒλήματαΕπεξεργασία

Το ΜΑΝΤ(MAD) γεννήθηκε το 1 π.χ ως μουσικό περιοδίκο που διανέμονταν σε φύλλα μπανανιάς και περιείχε 99 σελίδες πορνό και 1 σελίδα μουσικά νέα.

Όπως και το πασίγνωστο διεθνώς για το σπρώξιμο της υποκουλτούρας του 'ΜΤV', το MAD (=λάσπη, αν το γράψει κανείς με 'u') διεκδικεί και αυτό μία θέση στο διεθνές ρανκ βλακείας οικειοποιούμενο βέβαια το πιασάρικο 'στυλ' του πρώτου "μουσικού" καναλιού.

Με λίγα λόγια, το συμπέρασμα είναι ότι αν σε σταματήσουν στο δρόμο και σου δώσουν καραμέλες θα είναι οι μέτοχοι ή οι υπάλληλοι του MAD που προσπαθούν να ναρκώσουν και να σφάξουν ό,τι νεαρό κυκλοφορεί προκειμένου να μείνουν στο τέλος μόνο οι κλωνοποιημένοι καλλιτέχνες τους.


Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για MAD TV.