Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την pipa.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την πιπολογία.

Η P.I.P.A. (Pure Idiots Protecting Assholes - ΠΙΠΑ) είναι σειρά νομοθετικών μέτρων που προωθούνται παγκοσμίως για την αποτελεσματική προάσπιση και εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο. Οι βασικές αρχές της P.I.P.A. (ΠΙΠΑ) όπως οφείλουν να εφαρμοστούν στο ελληνικό ιντερνέτς είναι οι εξής:

Περιεχόμενα

ΠροϊστορίαΕπεξεργασία

Αρχιπρωτοπίπαρχος του δόγματος της Πίπας υπήρξε ο αείμνηστος El Piporro. Ένας Μεξικλάνος χιουμουρτζής φιλμοπιστολέρο που εν τέλει πέθανε στο σπίτι του, μπροστά στην τηλεόραση.

Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον Piporro.


Βασικές αρχέςΕπεξεργασία

Απαγόρευση χρήσης της Ελληνικής γλώσσας ως κατοχυρωμένου πολιτιστικού αγαθού: Πνευματικοί ιδιοκτήτες της γλώσσας είναι οι Αρχαίοι Έλληνες ακόμη κι αν έχουν παρέλθει πάνω από 70(00) χρόνια από το θάνατο του τελευταίου Αρχαίου Έλληνα. Ως εκ τούτου οι δικτυχρήσται θα πληκτρολογούν σε σύστημα Μπράιγ έπειτα από την ανάλογη προσαρμογή στο keyboard τους και την πιστοποίηση γλωσσομάθειας.

Απαγόρευση ακρόασης μουσικής στο διαδίκτυο: Έστω κι αν πρόκειται για το επίσημο site μιας δισκογραφικής απαγορεύεται ο διαμοιρασμός μουσικής ακόμη και επί πληρωμή καθώς εύκολα μπορεί το ψηφιοποιημένο προϊόν να αντιγραφεί και διαδοθεί. Επιτρέπεται μόνο η πρωτότυπη μουσική οπότε έκαστος δικτυοπολίτης υποχρεούται αγοράς μουσικού οργάνου και ωδείου. Ο νόμος προβλέπει ότι η πρωτότυπη μουσική επιτρέπεται να υποκαταστήσει τη γλωσσική επικοινωνία αλλά και το εναλλακτικό σύστημα Μπράιγ.

Απαγόρευση χρήσης εικόνων, φωτογραφιών και βίντεο. Το ο,τιδήποτε στο διαδίκτυο μπορεί να αντιγραφεί και διαδοθεί. Ως εκ τούτου καταργούνται οι οθόνες εκτός εκείνων των χρηστών που έχουν προμηθευτεί τη σχετική άδεια για προγραμματισμό σε GW Basic, γλώσσα με απελευθερωμένα πνευματικά δικαιώματα εδώ και 3 δεκαετίες για χάρη της ανθρωπότητας.

Εφεξής η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με τα ηχεία με ειδικό λογισμικό που θα μετατρέπει το πληκτρολογημένο κείμενο Μπράιγ σε ήχους ζώων. Οι ήχοι ζώων εξαιρούνται της ΠΙΠΑ λόγω του ανθρωποκεντρικού της σκοπού.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στο διαδίκτυο μετά τις 8 το βράδυ. Στατιστικές μελέτες της αφρόκρεμας των συνεργαζόμενων ερευνητών / επιστημόνων κατέδειξαν ότι η παράνομη ανταλλαγή πνευματικώς προστατευόμενου υλικού κορυφώνεται μετά τις 8 το βράδυ.

Απαγορεύεται το τσατ με άνω τα δύο άτομα ανά συνομιλία: Στατιστικές μελέτες της αφρόκρεμας των συνεργαζόμενων ερευνητών / επιστημόνων κατέδειξαν ότι η επικοινωνία δυσχεραίνεται ευθέως ανάλογα προς τον αριθμό των συνομιλητών οδηγώντας σε αναγκαστική χρήση ομιλούσας γλώσσας από ένα σημείο και μετά.

Απαγορεύεται η πρόσβαση σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Οι ήχοι που ακούγονται στα σχετικά βίντεο έχουν κατοχυρωθεί εδώ και μερικές δεκαετίες από το Γουσγούνη και τις παρτενέρ του. Οι δε στάσεις που αναπαρίστανται έχουν κατοχυρωθεί από τον Κάμα Σούτρα ο οποίος και πολλαπλώς μας έχει εκφράσει τις ενοχλήσεις του για την ασύδοτη αναπαραγωγή.

ΣύνοψηΕπεξεργασία

Συνοψίζοντας η διαδικτυακή επικοινωνία καταργεί τις οθόνες και την ομιλούσα γλώσσα, επιτρέπει τα ηχεία, το σύστημα Μπράιγ και τους πανιδικούς ήχους ενώ καθιστά υποχρεωτική την αγορά και εκμάθηση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου. Παρ' όλ' αυτά, εκείνο μπορεί να διδαχθεί μόνο σε σύστημα Μπράιγ ή σε σήματα MORSE και ουχί εις την Ελληνική Γλώσσα η οποία διέπεται από τα ως άνω αναντίρρητα πνευματικά δικαιώματα.

H ΠΙΠΑ θα γίνει εύκολα. Σε βάθος και κατά μήκος του στόματος εκείνου που αδιαφορεί για την πνευματική ιδιοκτησία.

ΣΩΩΩΩΩΩΠΑΕπεξεργασία

Αδελφό νομοθετικό εγχείρημα της ΠΙΠΑ είναι η ΣΩΠΑ (S.O.P.A. - Stupid Orks Protecting Animals).

Αποποίηση ευθυνώνΕπεξεργασία

Το παρόν λήμμα εξαιρείται προσωρινά από την ΠΙΠΑ και τη ΣΩΠΑ και ως εκ τούτου θα είναι αναγραμμένο σε ομιλούσα γλώσσα έως ότου φριχτά εκτρώματα όπως η παρούσα ιστοσελίδα συμμορφωθούν και λάβουν τη σχετική άδεια και λογισμικό μετατροπής των λυμμάτων τους σε πανιδικούς ήχους, σύστημα Μπράιγ ή πρωτότυπη μουσική.