“Παιχνιδάκι ήτανε, Ντορίτσα μου. Να το λες και στα τρισεγγονάκια μου...”

- Ο Ανώτατος Κυβερνήτης, για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

“The war is ended, but Mitsotakis never ends.”

- Ο Αλέξης Κούγιας, για τον Ανώτατο Κυβερνήτη.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε κάπου αλλού, επειδή οι Ελ εγκαταστάθηκαν στην Άνω Μουσουνίτσα χωρίς την άδεια του Ανώτατου Κυβερνήτη. Αντίπαλαι δυνάμεις ήτανε οι Ελ και οι Βριλ.

Η πρώτη σύγκρουσηΕπεξεργασία

Ο Κούγιας πήγε με το μέρος των Ελ, αθώωσε τον Hitler και τον έκανε gloutiator. O Ανώτατος Κυβερνήτης έκανε στρατό μόνο από Βριλ και έβαλε τον Καραμανλή να κλάσει. Αυτός έκλασε και %&@#*[email protected]^&$ το μισό πληθυσμό των Ελ. Μετά από αυτό ο Κούγιας αθώωσε και το Μπουσουλίνι και τον έκανε αρχηγό των σωβρακοφανών. Μαζί κάνανε αντεπίθεση και έκλεψαν δέκα τόνους ντολμαδάκια της Μαρίκας.

Η Τελική ΜάχηΕπεξεργασία

Βασικά, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τέλειωσε με μάχη, απλά με θεϊκή-μαγική-μητσοτακική παρέμβαση του Ανώτατου Κυβερνήτη, ο οποίος πήγε στο στρατόπεδο των Ελ στα Ζωνιανά, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, ε Μαρίκα, θα τον νικήσουνε τον πόλεμο. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, Κούλη μου. Το 99,9999999999999999999% του πληθυσμού των Ελ γ#(&θηκε. Το τελειωτικό χτύπημα το ΄δωσε ο Μάστορας Τσακ Νόρις αφού έκανε σκοινάκι. Ακολούθησε ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ σεισμός.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία