Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

To XBOX 360 αποτελεί ένα υπερμηχανοτεραστιοτιτάνιο μηχάνημα.

ΠροέλευσηΕπεξεργασία

Προήρθε από το διάστημα, και συγκεκριμένα από τον πλανήτη Microsoft. Ο Bill Gates, όταν είδε το πρώτο μοντέλο, εντυπωσιάστικε τόσο πολύ, που αποκοιμήθηκε.

Αιτία ύπαρξηςΕπεξεργασία

Σκοπός της δημιουργίας του,είναι η ψυχαγωγία που προσφέρει να το παίζει ο καθένας μόνος του ή να το παίζουν πολλοί ομαδικός.Το περίπλοκο κομμάτι της συσκευής είναι να μπορέσεις να μάθεις τα κουμπιά του για να καταφέρει να σου δώσει την ηδονή που επιζητάς. Λέγεται πως είναι παιχνιδομηχανή (FALSE!), με ιδιαίτερα καλά γραφικά (EPIC FALSE!) και πως έχει εκπληκτικά games (λαχανόσουπα).

Διαθέτει+Περιφεριακά+ΤιμέςΕπεξεργασία

Έχει μισό τριπύρινο επεξεργαστή και μισή 1GB Ram.Στο κουτί του περιέχει χειριστήριο με δόνηση,ακουστικό βαρηκοίας ενσωματωμένο με μικρόφωνο τύπου πούτσας σφουγγαράκι,μια τηλεόραση 200 ιντσών,μια τραπεζαρία,1 καφετιέρα,ένα μπόλ ντολμαδάκια,μια γκαζούζα,και 7 παιχνίδια για όλα τα γούστα:

 1. Η Αλίκη στο ναυτικό 2
 2. Η παράγκα του καραγκιόζη και η μικρή λουλού ΧΧΧ
 3. Ματωμένα κόκκινα πουλιά ΧΧΧ
 4. Η αλή μαμά και οι 40 κλέφτες
 5. Η στρουμφίτα και ο robocop στην χώρα των θαυμάτων
 6. Proktikes Eksagoges Skaton 2012 (PES 2012) ΧΧΧ
 7. Dancing on Ice 2 SAVOURA EDITION

Έχουμε την τιμή, εδώ, στα καταστήματα της Γης, να προμηθευτούμε 5 εκδόσεις:

 1. Το XBOXάκι 300 EURO
 2. το XBOXούλη 299 EURO
 3. το Γέρο-XBOX 298 EURO
 4. το Νέκρο-XBOX 297 EURO
 5. το Για τα μπάζαBOX 10 EURO

Οι διαφορές κυμαίνονται ανάλογα με την ηλικία του μηχανήματος. Δεν παρουσιάζει καθόλου προβλήματα ή δυσλειτουργίες, απλά μέσα στα πρώτα 10 δεύτερα λειτουργίας του εμφανίζει την κατάρα του Red Ring Of Death, αυτοκαταστρέφεται με το παραμικρό άγγιγμα και τεμαχίζει οποιοδήποτε αντικείμενο μπει μέσα στο Drive του.

Τα χειριστήρια-παντόφλες του είναι ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια χρήση από τις πατούσες σας! Τέρμα οι μέρες των χεριών! Μπορεί επίσης να σας μεταφέρει μέσα στα Games που παίζεται (το λεγόμενο Jump In), αλλά δυστυχώς μετά δεν μπορείτε να βγείτε. Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν το πολυαναμενόμενο Jump Out για να ξαναδούν και πάλι το φως του ήλιου!

KinectΕπεξεργασία

Πρόκειτε για τον νεό σύστημα που κατασκεύασαν οι δημιουργοί του XBOX 360 για την μέγιστη εμπειρία ενός gamer. Το νέο σύστημα kinect θα βοηθήσει πολύ να φτιάξετε μυς σαν σίδερο και να γίνεται διάσημος στα μάτια των δικών σας ανθρώπων που θα σας βλέπουν να χτυπιέστε μπροστά απο την τηλεόραση,ενώ για τους ατσούμπαλους τα σπασμένα χέρια,πόδια,κεφάλια,και υλικά που βρίσκονται δίπλα σας είναι απο τις ανεπιθύμητες ένεργειες που προκαλεί το kincet.

Με τι παίζετεΕπεξεργασία

Τα παιχνίδια του ποικίλουν. Τα καλύτερα του είναι:

 1. το HALO 3 (γνωστό από τον διάσημο Master Στιούαρτ),
 2. Gears Of War (γνωστό και ως, η καταστροφή του κόσμου σε δέκα βήματα, από την Βέφα),
 3. Forza Motosport 2 (γνωστό για κάτι που κανείς δεν ξέρει...)
 4. Fable 2 (γνωστό για τον πρώτο στον κόσμο game με φασολάδες αντί για heal potions...)! και
 5. Grand Theft Auto San Andreas (γνωστό για τους μαύρους)

ΕπέκτασηΕπεξεργασία

Σύντομα περισσότερα!